Trying to install rollup 2 for MCE 2005 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-04-2008, 04:51 PM   #11 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

Have you tried going thru the Windows update like i suggested first?
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-04-2008, 05:25 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,585
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

clear your cache...
mce rollup install errors are generally relegated to security fixes installed out of order...
Error message when you try to install Update Rollup 2 for Windows XP Media Center Edition 2005: "Setup failed"
there may be more than one security update that needs to be uninstalled in order to correct this...but you might be lucky and just have to do this one
__________________

atomic tofu is offline  
Old 03-08-2008, 09:03 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 276
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

Quote:
Have you tried going thru the Windows update like i suggested first?
Yes, all updates are installed except for optional & hardware updates.

Quote:
clear your cache...
mce rollup install errors are generally relegated to security fixes installed out of order...
Error message when you try to install Update Rollup 2 for Windows XP Media Center Edition 2005: "Setup failed"
there may be more than one security update that needs to be uninstalled in order to correct this...but you might be lucky and just have to do this one
That security update isn't listed in add/remove programs, which seems to contradict what I said before about it being up to date. Not sure why my updates aren't showing up correctly....something bigger may be amiss?
canooten is offline  
Old 03-08-2008, 10:42 PM   #14 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

Quote:
Originally Posted by canooten View Post
That security update isn't listed in add/remove programs, which seems to contradict what I said before about it being up to date. Not sure why my updates aren't showing up correctly....something bigger may be amiss?
Could be. I know that the Rollup 2 update was included in my updates a long time ago. I would make sure you check the Add/Remove programs withthe show updates box checked to make sure you dont have it already.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-08-2008, 11:11 PM   #15 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

I would try to slipstream them anyway. nlite has a feature that will also consolidate your 2 or 3 media center discs onto one dvd rom. you won't have to insert any disc during the install

Hey my 10,000 post. I'm going to get drunk. I can't go out though because we are having a blizzard here in the Ceo (Columbus Ohio)
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 03-08-2008, 11:21 PM   #16 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

I did slipstream mine.

congrats on 10,000 posts Eric. I hope to get there someday....

Dont feel bad. The weather isnt much better here in Buffalo, NY. Storm here as well...
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-08-2008, 11:49 PM   #17 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

thanks. it's hard to believe that 8-9 years year ago that something like this was possible
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing XP Media Centre 2005 with Dell Disk Nick Microsoft Windows and Software 5 01-11-2008 02:45 PM
How to install XP on preinstalled Vista? badboyzz77 Microsoft Windows and Software 7 08-17-2007 02:15 AM
Cannot install XP updates or Flash plugin? mobkon Microsoft Windows and Software 1 08-13-2007 05:46 PM
Hijack This Log Sobriquet. HijackThis Logs (finished) 25 04-27-2007 02:07 PM
Vista install Xandrex New Systems | Building and Buying 2 04-05-2007 04:49 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.