Trying to install rollup 2 for MCE 2005 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-02-2008, 03:17 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 276
Default Trying to install rollup 2 for MCE 2005

Just built a new PC and am having issues updating MCE 2005. I can get rollup 1 to install, but when I try to install 2, it says that I have to be running MCE 2005 (which I am....version 5.1.2700.2230). .Net 2 is installed.

What else can I do to get this to work?
__________________

canooten is offline  
Old 03-02-2008, 09:26 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

Have you gone thru the Windows Update site to get all the updates needed?
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-02-2008, 10:11 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 276
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

It's up to date on all critical and recommended patches. I don't install everything every time, but get anything that is important.
canooten is offline  
Old 03-03-2008, 12:05 AM   #4 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

If so then roll out 2 should already be installed. That is under the critical patches if i am not mistaken. I know it was under my Windows Update. I would check to make sure you don't already have it installed if you say everything is up to date.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-03-2008, 07:44 PM   #5 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

rollup 1?

install net framework 2.0 first
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 03-03-2008, 07:45 PM   #6 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

Quote:
Originally Posted by EricB View Post
rollup 1?

install net framework 2.0 first
He stated he already installed .net 2 already, in his OP.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 03-03-2008, 07:52 PM   #7 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
He stated he already installed .net 2 already, in his OP.
I read it wrong. you can slipstream rollup pack 2 into the xp cd with nlite
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 03-03-2008, 07:57 PM   #8 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

Quote:
Originally Posted by EricB View Post
I read it wrong. you can slipstream rollup pack 2 into the xp cd with nlite
Ah, ok. You can slipstream a lotta stuff into an XP CD, so it doesn't surprise me, heh.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 03-03-2008, 08:23 PM   #9 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

Quote:
Originally Posted by canooten View Post
It's up to date on all critical and recommended patches. I don't install everything every time, but get anything that is important.
What i dont get is that he says it is up to date. Which means that Rollup 2 should be installed already. As that is older than a lot of the updates that have been put out recently.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-04-2008, 04:16 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 276
Default Re: Trying to install rollup 2 for MCE 2005

When I say up do date, I have Automatic Updates set to notify me of updates and I have installed all updates that I've been notified of, but I'm still stuck at this old version of MCE. Rollup 2 was not included in the updates I've done up to now, so I've got the standalone install package and I get this error every time.
__________________

canooten is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing XP Media Centre 2005 with Dell Disk Nick Microsoft Windows and Software 5 01-11-2008 02:45 PM
How to install XP on preinstalled Vista? badboyzz77 Microsoft Windows and Software 7 08-17-2007 02:15 AM
Cannot install XP updates or Flash plugin? mobkon Microsoft Windows and Software 1 08-13-2007 05:46 PM
Hijack This Log Sobriquet. HijackThis Logs (finished) 25 04-27-2007 02:07 PM
Vista install Xandrex New Systems | Building and Buying 2 04-05-2007 04:49 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.