trying to extract .exe file - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-18-2008, 07:46 AM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default Re: trying to extract .exe file

Quote:
Originally Posted by robina_80 View Post
the file that orisis gave me i can install because i need ,net framework and i cant install that because windows gives me an error i think its because ive got win vista

You need .net framework to unzip winzip?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 01-18-2008, 11:53 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Location: LONDON
Posts: 902
Send a message via MSN to robina_80
Default Re: trying to extract .exe file

no the netgear driver they bout out a new driver for vista its ver 5 in that link i gave you but i cant extract the file winrar doesnt do it for that particular exe for some reason dunno y coz ive extracted exe's b4 using winrar
__________________

robina_80 is offline  
Old 01-18-2008, 12:08 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default Re: trying to extract .exe file

Tonight, come on here about 8 or 9 pm, Download crossloop and I can remote into your system and take a look myself. How does that sound?
__________________
Osiris is offline  
Old 01-18-2008, 01:03 PM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Location: LONDON
Posts: 902
Send a message via MSN to robina_80
Default Re: trying to extract .exe file

yeah that sounds ok but i live in UK
robina_80 is offline  
Old 01-18-2008, 01:05 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default Re: trying to extract .exe file

thats ok, as long as you have a fast connection we should be fine. I'm on 10MBPS Cable....
__________________
Osiris is offline  
Old 01-18-2008, 01:08 PM   #16 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Location: LONDON
Posts: 902
Send a message via MSN to robina_80
Default Re: trying to extract .exe file

im on 4mbps if its easier you got msn messenger coz its got built in remote desktoping facilities

EDIT: ive downloaded and registered with crossloop all ready to go

if you want to do it over msn my addy is, robina80@gmail.com
__________________

robina_80 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTF is a Bad Block? MikesCreation Hardware Repairs and Troubleshooting 18 02-24-2008 09:31 PM
Hard Drive Errors!!! Bad or Faulty HDD? mike4realz Hardware Repairs and Troubleshooting 3 09-19-2007 01:56 AM
seagate 80gigs failing.. acuariano Hardware Repairs and Troubleshooting 27 08-27-2007 10:43 PM
My log Max Power HijackThis Logs (finished) 4 08-23-2007 08:55 AM
Another Hijack Log boo HijackThis Logs (finished) 17 06-26-2007 12:30 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.