trying to do a "clean instal"help! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-26-2004, 11:20 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 213
Send a message via AIM to The Rage
Default

WAIT!!!
Here is a nice guide for installing....
http://www.blackviper.com/Articles/O...tall2kpro1.htm
__________________

__________________
You wouldn\'t like me when I\'m angry
The Rage is offline  
Old 12-26-2004, 11:22 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

There you go! That should help you out. Looks good Rage.

-Dan The Man
__________________

__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 12-26-2004, 11:28 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 20
Default

Well that is a neat bit of info, BUT, again, pressing D-or anything except ENTER dose not get a response form the machine. If I do press ENTER, it tells me that there is already an OS there and it may not work right. Since that space only has 1400 odd MB I think it has more than one copy of the OS. sigh
Philip Gerding is offline  
Old 12-26-2004, 11:31 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

I thought for sure that would help you out, I guess I was wrong. Good luck hiring a pro. to do the job for you *sigh*

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 12-26-2004, 11:32 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 20
Default

sometimes knowing when to stop is how you get ahead. PG
Philip Gerding is offline  
Old 12-26-2004, 11:37 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Quote:
Originally posted by Philip Gerding
sometimes knowing when to stop is how you get ahead. PG
You mean ME knowing when to stop, or you?

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 12-26-2004, 11:39 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 20
Default

OK, ya have to go ahead and hit enter in the area you want to with with the existing files. NEXT page says, DOING THIS WILL OVERWRITE AND ERASE THE EXISTING STUFF, ETC. so Maybe I am getting somewhere. Thanks for EVERYONE'S help. This is a great resource. Philip
Philip Gerding is offline  
Old 12-26-2004, 11:40 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

OK great, glad I could be of service to you Happy Holidays!

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 12-27-2004, 01:05 AM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 20
Default

Dan, I was truly referring to myself.I am very grateful for all the help I can get. I managed to get the install done but it still says I have use up over 4 gigs of space for Win 200. Seems a bit much but maybe that is what it takes. If I buy another hard drive for this machine, how do I put the Win 2000 on the new drive?? See, now you are on my list. Philip
Philip Gerding is offline  
Old 12-27-2004, 07:46 AM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 20
Default

Got it all done last night-or so I thought-but when checking it this morning, I find the same thing as before, multiple copies of folders,old programs that I did not reinstall but obviously the computer kept in the machine. How do i get all this crap out of here? For instance, it still show "most" of the files for Norton 2005 which I very much would like to get off this machine. Very perplexing. After doing a "clean Install" per the machine, I have only 1687 MB left out of 6,181 on the Drive. 27% space.
__________________

Philip Gerding is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.