Trying to activate windows. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2005, 10:47 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Default Trying to activate windows.

I hate Microsoft only for one reason well acctually two. one once you install a retail copy on to a computer you need to regester it. So when you want to install that copy on to a different computer and remove it off the old system you cant. Also the fact that windows uses a regestry system. If microsoft took a hint and made a OS with no regestry it has potential to get less viruses, stability..ect...

But anyway.

So that is my trouble that I am having. I built my new computer and i have 29 days to regester my retail copy of windows and i have called Microsoft and the little wanna be tech told me "Oh yea will work fine..yea..." Stupid broad. So how do i do this i have pulled my old computers internet access so there are no problems and i have my new computer online so the registration process can go through.
__________________

v_4erice is offline  
Old 09-18-2005, 03:21 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

So why cant you activate it? You dont need to register it. You should have 3 chances to register it. After that you need to call MS or get an activation patch.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 09-20-2005, 05:28 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Talking

Sorry my bad. I just need to activate it on my new computer not regester. I just dont want to have any troubles doing that. I am going to call MS today after work.

Cause all i really want is to get my security updates and update win media player.
v_4erice is offline  
Old 09-20-2005, 05:37 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Have you installed this three times yet?
__________________
Osiris is offline  
Old 09-20-2005, 05:49 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Default

No this is the second time i have ever installed this copy of Xp on any computer.

So once on my old crappy computer
and once on my new computer.
v_4erice is offline  
Old 09-20-2005, 05:51 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Download this and see if its the same key that you are using, if its different, then try it

http://www.majorgeeks.com/download4138.html
__________________
Osiris is offline  
Old 09-20-2005, 06:11 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 6
Default

What will it do to my computer?
or shall i say OS?
v_4erice is offline  
Old 09-20-2005, 06:13 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

just use magic jelly bean, it doesn't require any install.
__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Old 09-20-2005, 06:44 PM   #9 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

just tell them that you upgraded your computer so most of the parts are different.
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 09-20-2005, 09:28 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by v_4erice
What will it do to my computer?
or shall i say OS?

It wont do anything. I doesnt install. I scans your pc for the serial number
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.