try try again!! CloneCD - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-15-2002, 04:46 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 16
Question try try again!! CloneCD

I have no idea where to start with this one so im going to jump in with both feet...=-)...Me and My husband want to play Warcraft3 on our LAN and i needed another copy so...he burned a copy at his brothers house and umm it didnt work...kept saying please insert your warcraft cd...i came here and read alot of the threads others posted and decided to download clonecd and clonyxxL....i made another copy with clonecd and ran it through clony and it says theres no protection detected ...but when i try to use it..it still says the same thing {Please Insert Your WarCraft3 CD}..I really dont want to buy another warcraft original when thats kinda defeating the purpose of being able to burn one...but nothing else is working...JFYI: when i open my burned copy it shows everything the original has on it....and yet when my husband inserts the original in his PC and i insert the burned copy in mine....it doesnt work...any help at all would be great...I've made 2 backup copies with clonecd and clony and neither one works..................Smackee
__________________

SuggaSmacks is offline  
Old 11-15-2002, 05:02 PM   #2 (permalink)
<a href="http://www.tech-forums.net/pc/f109/folding-home-guide-223396/" target="_blank"><img src="http://img190.imageshack.us/img190/4127/110ad0n.png" /></a>
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,765
Send a message via ICQ to Ecniv Send a message via AIM to Ecniv Send a message via Yahoo to Ecniv
Default

I have personally made a copy of warcraft 3 using clone CD, get the latest version, and when you go to copy it, it should give you the option of what type it is, chose game, if that doesnt work, go here:

Game Copy World

And download the NO CD patch.
__________________

__________________
\"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former.\"- Albert Einstein (1879-1955)

Ecniv is offline  
Old 11-15-2002, 07:20 PM   #3 (permalink)
All Seeing Eye
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 72
Default

you jumped right in to our discussion of what is illegal and what's llegal. I total encourage this kind of act, btw.
you can rather go to the site above and download the no-cd patch or you can download the exe-fix, from the same site.. (no-cd patch will make it work without the cd, ofcourse, and the exe-fix will not ask you to insert the cd but will need the cd). either way, it isn't that much of a problem.
enjoy your gaming, cheers (b) m8..
(nice to see some nice ladies around )
azury is offline  
Old 11-15-2002, 07:50 PM   #4 (permalink)
<a href="http://www.tech-forums.net/pc/f109/folding-home-guide-223396/" target="_blank"><img src="http://img190.imageshack.us/img190/4127/110ad0n.png" /></a>
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,765
Send a message via ICQ to Ecniv Send a message via AIM to Ecniv Send a message via Yahoo to Ecniv
Default

Ya, I know this is not illegal, there is no reason not to do it either, if you own the game, I hate having to change CD's and not to mention, when I play Diablo 2, it tries to spin up while im playin, and lags me out. Not anymore!
__________________
\"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former.\"- Albert Einstein (1879-1955)

Ecniv is offline  
Old 11-15-2002, 07:52 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 16
Default

LOL^@discussion of
SuggaSmacks is offline  
Old 11-15-2002, 07:59 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 16
Default

Alrighty gentlemen....you both are fabulous...because i now have my game working and im going to kick my husbands bum!...-tounge in cheek-...Thanks so much for the help...=)
SuggaSmacks is offline  
Old 11-15-2002, 08:05 PM   #7 (permalink)
All Seeing Eye
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 72
Default

LOL^@discussion of cracks, llegal or not.. no matter, problem solved
just cause I wonder, can you tell what have you done to make it work (what of the things..)? thanks.. (I'm just interested in way of choise, self poll.. ) thanks..
azury is offline  
Old 11-15-2002, 08:17 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 16
Default

Actually...since i had a choice between two things i decided to take them both..*smirks*...that way at least one would work right?...lol..i downloaded the multi pack from game burn world and it had the no cd and the exe and umm something else in it.
SuggaSmacks is offline  
Old 11-16-2002, 03:17 AM   #9 (permalink)
All Seeing Eye
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 72
Default

cheers m8, thanks for telling me.
plz be back to TF.
__________________

azury is offline  
Closed Thread

« XP woes | Ports... »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.