Trillian help - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-15-2006, 11:30 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

have you tried uninstalling and reinstalling trillian aswell? also setting it back to default settings did alot for me too
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-15-2006, 11:55 PM   #12 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

no luck
__________________

Max Power is offline  
Old 08-15-2006, 11:59 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

have you tried a system restore ? since it just started happening.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-16-2006, 12:00 AM   #14 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

How do I do that
__________________
Max Power is offline  
Old 08-16-2006, 12:07 AM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

start > all programs > accessories > system tools > system restore > restore my computer to an earlier time > next > select a date before this happened > next > next
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-16-2006, 12:28 AM   #16 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

hm that didnt even help.
__________________
Max Power is offline  
Old 08-16-2006, 12:29 AM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

have you tried another comp on your network and see if it does the same thing ?
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-16-2006, 01:05 AM   #18 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

I dont have that option.

I could always try Gaim
__________________

__________________
Max Power is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.