Trillian help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-15-2006, 01:48 PM   #1 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default Trillian help

For my trillian my MSN contantly disconnects. I click connect and about 2 seconds later it disconnects. My aim and yahoo work fine
__________________

Max Power is offline  
Old 08-15-2006, 02:58 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

when did this start?

my msn on trillian has been online all day.
__________________

office politics is offline  
Old 08-15-2006, 02:59 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

you have zone alarm dont you ? I have the same problem it is a bug in zone alarm ill send you some links so you can read about it.

good reading:
http://www.ceruleanstudios.com/forum...AIM+disconnect

fix:
http://www.messenger.mattchan.co.uk/...id=13&Itemid=2

im personally gonna wait it out untill a new version of zone alarm comes out.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-15-2006, 07:24 PM   #4 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

Hm well I just diabled zonealarm and Im still having problems. Maybe its not zonealarm?

Its only been doing this for like 3 days and ive had this zonealarm for a long time
__________________
Max Power is offline  
Old 08-15-2006, 07:30 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

same with me if you completely uninstall zone alarm im sure it would go away but then again thats not something you want to do .
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-15-2006, 07:41 PM   #6 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

but why does it all the sudden do this? I never updated ZL or Trillian that I know of recently
__________________
Max Power is offline  
Old 08-15-2006, 08:10 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

donno it happend just that way for me too
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-15-2006, 10:52 PM   #8 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

I might just uninstalled ZL, whats a good replacement firewall
__________________
Max Power is offline  
Old 08-15-2006, 10:55 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

i actually unisntalled zone alarm also because it was slowing down my startup, it also fixed the trillian problem , if you have a hardware firewall like a router you wont really need a software firewall. just an anti virus.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-15-2006, 11:16 PM   #10 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

yes I have a router firewall.

I uninstalled ZL and it still does it.
__________________

Max Power is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.