Trillian ?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-30-2004, 11:14 AM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 25
Thumbs up Trillian ??

Hey folks..

has anyone used trillian or is using trillian. Would you please tell me what i should do after downloading it. B'coz my MSN and yahoo messenger list. But it never ever has got connected to the server. It just shows error connecting to the servers. What does that mean? Is there anyway i could get it working?

Cheers.
__________________

swinghead is offline  
Old 12-30-2004, 01:37 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

download the newest version. msn and yahoo change their protocols to evade the all-in-one im apps
__________________

office politics is offline  
Old 12-30-2004, 02:25 PM   #3 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Temporarely disable your Firewall to C what's causing this.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.