Transfer Active Directory in 2003 Server To new Box - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-08-2006, 02:08 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 359
Default Transfer Active Directory in 2003 Server To new Box

I'm trying to copy from One server to a new hardware set as my current setup is failing (Bad Voltage regulator or something).

I've tried doing a partial system State restore, and Also moving files manually with little luck..

I'm trying to Mainly get my active directory/certificates(User Hash for Shared Home folder privs) settings over

Any help would be <3'd

Nvm I think I found It.. In Sysvol
__________________

__________________
Sig removed due to size. Please read the rules before adding your compliant sig. SigSanta
kiyotaka is offline  
Old 09-08-2006, 09:17 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Yes we can do this..have you ever performed a migration before? I need to know what I am working with before I start getting nerdy and technical..lol.
__________________

Win2kpatcher is offline  
Old 09-08-2006, 10:45 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 73
Default

install a second AD server

Transfer roles to new server. remove old server by running DCpromo.exe (on old server)

turn off old server. Thats it.
bilbus is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.