Toolbar problem (missing some of them) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-15-2008, 02:54 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 98
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

Quote:
Originally Posted by taekwondo View Post
the first trick didnt work.cuz i tried that too...
the second one is at 91 at current changing to 0 and let me c if it works or not.
nope didnt work. infact it took a very long time to open the current ones now. but actually now i can see the < sybol. thats really wierd.
any other suggestion? (btw changin the 0 back to 91 )
__________________

taekwondo is offline  
Old 02-15-2008, 05:14 PM   #12 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

Quote:
Originally Posted by taekwondo View Post
its normal? i dont get this kinda prob in my other pc
how to fix this problem?
Yes this is normal behavior when your explorer.exe crashes. Go into your task manger after you restart. Shut down the explorer.exe task from within the processes. Then use the Run command and start it up again. You will see that you are missing icons.

So what i said back in post 2 is correct. You explorer.exe is crashes either with or without your knowledge and that is what is causing this.

AT any time when you are using the PC do you notice the Start Menu and the whole taskbar disappear then come back after a couple of seconds? That is explorer.exe crashing. Then rebooting itself. That is what is causing this effect.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-16-2008, 10:01 AM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 98
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

Quote:
Originally Posted by Makaveli213 View Post
Yes this is normal behavior when your explorer.exe crashes. Go into your task manger after you restart. Shut down the explorer.exe task from within the processes. Then use the Run command and start it up again. You will see that you are missing icons.

So what i said back in post 2 is correct. You explorer.exe is crashes either with or without your knowledge and that is what is causing this.

AT any time when you are using the PC do you notice the Start Menu and the whole taskbar disappear then come back after a couple of seconds? That is explorer.exe crashing. Then rebooting itself. That is what is causing this effect.
****
so theres no way except reinstalling the xp to solve this problem ?

Edit:
k now this is really a ********. When i killed and run the explorer.exe it worked fine. but it goes off when i restart the pc...
taekwondo is offline  
Old 02-16-2008, 05:15 PM   #14 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

Okay first. Watch the language. We have a Zero Tolerance Policy in effect for language. Thank you.

Now second it sounds as if your icons are hidden by default. You have to unhide them. Right click on the taskbar and choose the Customize option by the Hide Taskbar Icons. From there check to make sure only the ones you want hidden are hidden.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-17-2008, 09:12 AM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 98
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

Quote:
Originally Posted by Makaveli213 View Post
Okay first. Watch the language. We have a Zero Tolerance Policy in effect for language. Thank you.

Now second it sounds as if your icons are hidden by default. You have to unhide them. Right click on the taskbar and choose the Customize option by the Hide Taskbar Icons. From there check to make sure only the ones you want hidden are hidden.
k i am really sorry for my language. its just that ,i am really angry.
anyways i have tried that b4 too. i have also tried run> SFC /SCANNOW but that didnt help too
and it happened like u said. i watched the taskbar when pc was booting. and it was loadin fine but then started back from beginning. I think the explorer.exe is corrupted. So when i run it manually (kill it then runit). it loads fine. how to solve?
taekwondo is offline  
Old 02-17-2008, 09:40 AM   #16 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

Do a repair install of XP.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-18-2008, 05:27 AM   #17 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 98
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

Quote:
Originally Posted by Makaveli213 View Post
Do a repair install of XP.
i bought windows royale xp (the new one) dec 07. i am currently at media center edition sp2. so if i install this royale xp will i loose my stuff on my HD?
taekwondo is offline  
Old 02-18-2008, 07:27 AM   #18 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

A repair install does not cost you to lose your files. It is a inplace repair install of the Windows files only.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-19-2008, 09:31 AM   #19 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 98
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

hmmm there's this xp royale i have. if i upgrade to it (has an option to upgrade without loosing your files)...
is it gonna be like a repair? or i have a home edition upgrade (its an upgrade cd) will that repair my media center edition?
taekwondo is offline  
Old 02-20-2008, 11:53 AM   #20 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Toolbar problem (missing some of them)

You will need the Media Center Edition discs to repair a MCE install.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Help! Please In The Name Of Jesus! KCRMYZ Viruses, Spyware and Malware 4 11-26-2007 07:10 PM
My log Max Power HijackThis Logs (finished) 4 08-23-2007 08:55 AM
Hijack this log - have problem with worm! rimrh HijackThis Logs (finished) 9 06-10-2007 11:06 PM
Hijackthis Log - Smitfraud C Toolbar dugrin1 Viruses, Spyware and Malware 22 06-03-2007 12:47 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.