Thunderbird. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-26-2005, 11:34 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default Thunderbird.

I am trying to send messeges with Mozilla Thunderbird, I keep gettin this problem,



I put my password for my e-mail account in there and this same screen keeps comming up, any ideas ?
__________________

__________________
majistic is offline  
Old 06-26-2005, 11:35 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

Oops sorry for double post, but I am using Yahoo..

majistic@sbcglobal.net
__________________

__________________
majistic is offline  
Old 06-26-2005, 11:43 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

Well, once again I figured out the problem. Retarded Yahoo! you have to pay to use an external e-mail client. Retarded.
__________________
majistic is offline  
Old 06-27-2005, 01:49 AM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Wait hold on SBC Yahoo will not allow you to use external email. Ha I just know thats breaking some form of a law.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 06-27-2005, 02:31 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 371
Default

No, Yahoo doesnt include POP or forwarding with the free accounts
IAM_7154 is offline  
Old 06-27-2005, 10:39 AM   #6 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

it cost 30.00 dollars to use pop and stmp with yahoo.
get gmail. 2 gigs of storage

you have to manually configure it for pop3 though. I have over 50 invitations left. let me know if you want one
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 06-27-2005, 11:16 AM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 330
Send a message via AIM to dumdum8684
Default

There is a program out there that allows you to configure you yahoo mail for POP3. I think it is called YPOP. Check it out. It saves you the cost of having to upgrade to the POP enabled account.

*Edit*

I was close it is called YPOPs! and you can get it from sourceforge at this address: http://yahoopops.sourceforge.net/
__________________

My Computer:
-UV Reactive Acrylic Mid-Size Case
-Thermaltake 420W
-AMD Athlon XP \"Barton\" 3200+ 400MHz
-Cooler Master Aero7+
-Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
-nVidia GeForce FX 5700 128MB
-2x Kingston HyperX 512MB PC3200
-2x 200GB WD 7200 8MB SATA
-2x 12\" UV Cold Cathodes
-5x 80MM 4UV LED Blue UV-Reactive Fans


My Laptop:
P3 750MHz, 512MB, CD-RW/DVD Combo, 15.1\" TFT, 20GB HD, 32MB integrated video
dumdum8684 is offline  
Old 06-27-2005, 03:49 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

The thing is I pay for DSL and it came with the @sbcglobal.net, so do you think that I can still configure it to worh with Thunderbird ?
__________________
majistic is offline  
Old 06-27-2005, 06:58 PM   #9 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by majistic
The thing is I pay for DSL and it came with the @sbcglobal.net, so do you think that I can still configure it to worh with Thunderbird ?
probably so. most internet service provider's email account accept pop3

call them and ask. if thunder is like incredimail (what I use), it will do it by itself (I had to manually do gmail though because it was new)
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 06-28-2005, 05:08 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

I know it accepts pop3.
__________________

__________________
majistic is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.