there's something wrong with my paint program - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-12-2004, 06:27 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 23
Default there's something wrong with my paint program

I am running Wins.98SE.Ever since I reformat my HD, my paint program only allows me to save pictures as Bitmap, but NOT JPEG.I used to be able to save pictures as JPEG, can anyone tell me how to fix this?

The paint program I have is the basic one included with Wins.98SE.

thanks
__________________

TheOne is offline  
Old 09-12-2004, 08:16 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 64
Default

Check out these links:

http://support.microsoft.com/default...54&Product=w98

http://support.microsoft.com/default...80&Product=w98

http://support.microsoft.com/default...53&Product=w98
__________________

diggerB is offline  
Old 09-12-2004, 03:47 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 23
Default

thanks it worked.
TheOne is offline  
Old 09-12-2004, 04:16 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 420
Send a message via AIM to silence782
Default

Do you have all your patches and the like?
__________________
Still weak, I know, but getting better:
CPU: AMD AthlonXP 2500+
1.8GHz @ 333 FSB
512 DDR 2700
160 GB westerndigital hd
Dual booted with XP/Fedora Core 5
PCchips M848A mobo
nVIDIA GeForce MX 4000 video Card
Associate\'s Degree in Applied Computer Sciences.
A+ Certified for Hardware and Operating Systems. Network+ Certified
silence782 is offline  
Old 09-12-2004, 07:48 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 23
Default

I just reformatted my computer and I had all the latest drivers.The second link above solved it.
TheOne is offline  
Old 09-13-2004, 06:33 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

bloody Microsoft OS's
I once had the same problem with 98, is it 98SE?
if so, you may have the 'shutdown bug' which I also had with 98
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.