Is there any site that with a forum I can refer code to? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-02-2004, 11:54 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Lightbulb Is there any site that with a forum I can refer code to?

So there's no way I can get Javascript forum right? But what about a separtate thing off my site so I can have my own forum. Or a free hosting with no ads that I can just have a froum on it and have a link. Any way I can get a fourm on, any ideas appreciated: thanx
__________________

__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 12-02-2004, 11:56 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

u can get a free 100MB 1GB traffic package at www.100webspace.com with PHP and MySQL.

download and install SMF forums wich is way better than phpBB.

www.simplemachines.org
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 12-02-2004, 12:07 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

I care about the $dough$ man, and I want a domain name more cuz I ain't rich like u guyz with jobs LOL.
__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 12-02-2004, 12:08 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

ok, thanks man. that is same deal except I get PHP and stuff. Thanks a lot!!!
__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 12-02-2004, 03:58 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 589
Send a message via AIM to GeckoEcho421 Send a message via Yahoo to GeckoEcho421
Default

.
__________________
If you ever have any questions feel free to email me at dhughes3@gmail.com, I will send you back an email as soon as possible.
<table width=\"100%\" border=\"3\" align=\"default\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"2\" bordercolor=\"#485F8D\"><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"left\"></div><div align=\"left\"><font size=\"2\"><strong><font color=\"brown\" size=\"2\"><marquee behavior=\"alternate\" width=100%><b><font color=#43525F size=\"2\">Goo g l e ||G o o gl e ||G o o gl e</font></b></marquee></font></strong></font></div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><font size=\"1\"><b><font color=#43525F>Mobo: </font></b><font size=\"1\">MSI \"K8N Neo2 Platinum\" <b><font color=#43525F>Chipset: </font></b>nForce3 ULTRA <b><font color=#43525F>CPU: </font></b>AMD Athlon 64 3500+ (Socket 939) <b><font color=#43525F>Physical memory:</font></b> Corsair XMS 1GB(512MBx2) 2-2-2-5 <b><font color=#43525F>Videocard:</font></b> eVGA nVIDIA GeForce 6800 GT<b><font color=#43525F> Soundcard:</font></b> Creative Audigy 2 </font></font><font color=#43525F size=\"1\"><b>Currently running: </font></b><font size=\"1\">XP Pro SP2 </td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\">How much PSU power is enough? </div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\"><a href=\"http://whatpulse.org/stats/users/142979/\"><img src=\"http://whatpulse.afraid.org/sig/GeckoEcho421.png\" border=\"0\"></a></div></td></tr></table>
GeckoEcho421 is offline  
Old 12-02-2004, 04:52 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Try ProBoards if you are looking for free forum hosting. Everything is already there for you.

www.proboards.com

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 12-03-2004, 11:33 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

Quote:
Originally posted by OIDanTheManIO
Try ProBoards if you are looking for free forum hosting. Everything is already there for you.

www.proboards.com

-Dan The Man
I don't want on of those cheap-o things, I want a forum on my own site. Now I know where to post my site with PHP so the problem is solved.
thanx dudes!!
__________________

__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.