technology fail once again - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-19-2018, 01:35 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 987
Send a message via AIM to raverx3m
Default technology fail once again

so i tried to set up some of my old favorite PC games for my kid
and after googling it every page said how really simple it is jsut download this install this load up game etc.. bullsht
3 hours later i still havent ran a single game that i wanted
i got the vmware player that supposed to be emulating windows xp
i got my games in mdf file saved with legit serial numbers that i purchased long time ago on cds
got virtual drive setup installed the game in windows 10 and try to run it with vmware but it doesnt work...

i have quake2 quake3 unreal tournament tron2.0 etc...
besides tron 2.0 and need for speed i cant get any of the older games to run

i got as far as setting up windows xp in vmware and then it says i have to download and install something else which i cant even find that screen on my vmware

anyone have tried to do this successfully?

can you share some tips please. this is very frustrating
technology fail again when it supposed to be easy.. and improving our life etc
__________________

__________________
I HATE FIREFOX!!!!!!!I don't care if its what you use!!! I use IE and will continue using it...
(64 bit win7)(6gb dual chnl ram)( Gigabyte EP43-UD3L)(Q8400-2.67ghz Core2 Quad)
(120gb SSD 840 PRO)(4 tb WD storage)(GeForce GTX 650Ti (GV-N65TOC-2Gi)
raverx3m is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2018, 07:16 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 987
Send a message via AIM to raverx3m
Default Re: technology fail once again

anyone here good with that kind of stuff?
i ve done everything i found including patches etc and it still doesnt work
keeps saying cant load openGL for quake3
__________________
I HATE FIREFOX!!!!!!!I don't care if its what you use!!! I use IE and will continue using it...
(64 bit win7)(6gb dual chnl ram)( Gigabyte EP43-UD3L)(Q8400-2.67ghz Core2 Quad)
(120gb SSD 840 PRO)(4 tb WD storage)(GeForce GTX 650Ti (GV-N65TOC-2Gi)
raverx3m is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows 7 flashdrive install fail AGAIN!!! raverx3m Microsoft Windows and Software 4 12-28-2012 07:24 PM
"new cpu detected" again & again & again... jz10 Monitors, Printers and Peripherals 2 12-03-2004 05:18 PM
OK, Once again!!!!!!!!!!!!!!!!!!! joebx902004 Overclocking and Modding 0 05-16-2004 04:53 PM
IE problems Once again... Cunjo Microsoft Windows and Software 2 05-09-2004 01:45 PM
I am, once again, in need of assistance mac_mogul Forum Admin, Announcements & Feedback 7 07-26-2003 09:07 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.