Taskbar problem that has stumped many. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-22-2005, 06:45 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 158
Default Taskbar problem that has stumped many.

Im having a problem with something here, and alot of people have looked at it both in person, or have been described the problem, with no avail, so here it is.

I normally have 5 things running and showing in my taskbar besides the clock.

Norton Antivirus
Norton Internet Security
speaker /sndsrvc.exe
ATI control
Messenger

All of a sudden, they all disappeared except for NAV and MSN, but all the previous tasks are still running. My system is running really odd, but cant find any virus, trojan, ad ware, etc...

thanks
__________________

sCribes is offline  
Old 08-22-2005, 06:51 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

did explorer restart by chance? This will normally refresh the icons in the taskpad and not bring them back. Check your eventlog for any explorer errors.
__________________

Inaris is offline  
Old 08-22-2005, 07:19 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Disable everything is msconfig, then manually select each program and reboot and see what happens
__________________
Osiris is offline  
Old 08-23-2005, 08:58 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 164
Default

how about xp's atuo hiding of unused icons.. bet its just hiden.. hit the arrow next to the icons to see if they all come back.. or right click the notofication area and select custimise notifications.. check they aint set to not display as i have all mine hiden that i dont ever need to click on
__________________
Skuzzle - Powered by Badgerbyte Web & IT Services
www.drive4fun.co.uk check it out
Skuzzle is offline  
Old 08-23-2005, 01:55 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
hikaricloud's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: USA
Posts: 6,220
Default

norton antivirus might be the problem. heh. i've seen norton cause all kinds of weird crap.
__________________
R.I.P. Ronald C. "Bucky" Buck
3/13/1949 - 11/30/2010
Poizen22 - in all honesty id prefetr my pics get passed around then send perform some homo erotic sexual deed.
thirdshiftdj - what on earth are you trying to say???
I do not accept support questions via EMail, PM or IM.
If I helped you out, or what I just said rocked you like a hurricane, hit the little thingie over there.
<-------------------------------
hikaricloud is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.