Task Scheduler - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-22-2008, 11:42 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
thewalesaver's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: NC
Posts: 64
Send a message via AIM to thewalesaver Send a message via MSN to thewalesaver Send a message via Yahoo to thewalesaver
Question Task Scheduler

When I try to create a task to run using Task Scheduler (in Vista),
i get an error message when i get to the end and click finish.
The error message is:
"An error has occured for task Reminders - No Password Required. Error Message: The specified account name is not valid."
I also get this message when I first start Task Scheduler.
Any ideas on what I should do?
__________________

thewalesaver is offline  
Old 05-23-2008, 01:18 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Task Scheduler

If i am not mistaken the task scheduler is busted in Vista and has been for some time. I will have to see if i can find any info on that.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-23-2008, 08:37 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
thewalesaver's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: NC
Posts: 64
Send a message via AIM to thewalesaver Send a message via MSN to thewalesaver Send a message via Yahoo to thewalesaver
Question Re: Task Scheduler

Quote:
Originally Posted by Mak213 View Post
If i am not mistaken the task scheduler is busted in Vista and has been for some time. I will have to see if i can find any info on that.
Ok well, besides Task Manager, is there any other way to make a program start up when my computer starts? (thats the only reason i was trying to use task manager.)
thewalesaver is offline  
Old 05-23-2008, 08:42 AM   #4 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: Task Scheduler

Place a shortcut to the executable of the program in the Startup folder in the Start Menu.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 05-23-2008, 08:44 AM   #5 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Task Scheduler

What Carnage said is absolutely right. Task scheduler is for setting a applicaiton to do something at a certain time. Not when you boot the machine cause that is never at a certain set time.

You want it to run on startup you have to place it in that folder on the start menu and it will run when you startup.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-24-2008, 11:41 AM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
thewalesaver's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: NC
Posts: 64
Send a message via AIM to thewalesaver Send a message via MSN to thewalesaver Send a message via Yahoo to thewalesaver
Question Re: Task Scheduler

youre talking about "C:\Users\thewalesaver\AppData\Roaming\Microsoft\W indows\Start Menu\Programs\Startup", right?
thewalesaver is offline  
Old 05-24-2008, 12:43 PM   #7 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Task Scheduler

If that is the file path to the startup folder on your start menu. Yes.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-24-2008, 01:16 PM   #8 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: Task Scheduler

Quote:
Originally Posted by thewalesaver View Post
youre talking about "C:\Users\thewalesaver\AppData\Roaming\Microsoft\W indows\Start Menu\Programs\Startup", right?
Easier way is to: Create shortcut on desktop. Click on the icon once/hold the click > drag it down to the start menu > drag it into the folder called Startup.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 05-24-2008, 04:40 PM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
thewalesaver's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: NC
Posts: 64
Send a message via AIM to thewalesaver Send a message via MSN to thewalesaver Send a message via Yahoo to thewalesaver
Talking Re: Task Scheduler

it works now. thanks.
thewalesaver is offline  
Old 05-24-2008, 08:42 PM   #10 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: Task Scheduler

No problem. Glad you got it working.
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
start button / task manager / cmd screen bigdan Microsoft Windows and Software 12 03-17-2009 10:47 PM
Windows XP task manager display issue stuaz Microsoft Windows and Software 2 04-02-2008 03:45 PM
How do I know which processes are ok to end in Task Manager? soarwitheagles Microsoft Windows and Software 1 02-09-2008 09:48 PM
Scheduling Apps to run automatically leonardmp92 Microsoft Windows and Software 2 01-01-2008 07:59 PM
Windows Task Manager - CPU (red) cyclones Microsoft Windows and Software 1 08-03-2007 02:40 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.