Task Manager Disabled?! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-25-2007, 12:00 AM   #1 (permalink)
Veteran Techist Member
 
Slam'n Systems's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Albany, NY
Posts: 828
Default Task Manager Disabled?!

For whatever reason when I do Ctrl+Alt+Del it says Task Manager has been disabled by your administrator.

Well, I am the only account on my computer, I have never heard of such a thing before. How do I re-enable it? O_o (windows xp)
__________________

__________________
3DMark FireStrike Ultra: 4,266
3DMark FireStrike: 12,043

  • Intel Core i7 920 Overclocked 3.2Ghz - Megahalem Cooler
  • eVGA E758-A1 X58 Intel LGA 1366 Motherboard
  • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 RAM
  • MSI Armor OC 8GB GeForceģ GTX 1070
  • eVGA 650W G2 Modular Power Supply
  • Thermaltake Armor+ Full Tower Case
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD
  • Corsair Force LE 250GB SSD
  • OCZ Vertex 30GB SSD
Slam'n Systems is offline  
Old 12-25-2007, 12:05 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default Re: Task Manager Disabled?!

Task Manager has been disabled by your administrator
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 12-25-2007, 12:07 AM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Task Manager Disabled?!

Quote:
Originally Posted by Osiris View Post
wow he's good
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 12-25-2007, 12:16 AM   #4 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Task Manager Disabled?!

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
wow he's good
He IS Osiris.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
start button / task manager / cmd screen bigdan Microsoft Windows and Software 12 03-17-2009 10:47 PM
Windows Task Manager - CPU (red) cyclones Microsoft Windows and Software 1 08-03-2007 02:40 PM
Task Manager HELP philbar71 Microsoft Windows and Software 2 07-30-2007 01:04 AM
Task Manager xcryinginrainxx Microsoft Windows and Software 1 07-23-2007 06:36 PM
Task Manager Problem RobT Microsoft Windows and Software 0 05-26-2007 02:45 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.