System Upgrade/Format Help Please - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-06-2005, 12:27 AM   #11 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I never saw an option to do that, but I could be wrong
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 01-06-2005, 12:29 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8
Default

When I go to try and do the enter recovery console, will that be after a I set the computer to boot from disc? Will it give me a countdown in which time I have to hit some key to take me to the menu or will it simply pop up and give me a list of options right off the bat? Sorry about my noobieness, but I have never done this before and I really hope it works. Im getting tired of being on hold for hours waiting for technical help...
__________________

JerryTyrrell290 is offline  
Old 01-06-2005, 12:31 AM   #13 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

U need to press a key to boot from the disc at some point, then after loading some stuff you can choose to install XP or recovery console. You can also move on to installation and see if you can delete them there.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 01-06-2005, 12:38 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8
Default

Well, thank you! You have made my day. I'll try and post a reply to update how it goes, hopefully I wont have any troubleshooting questions. =p
JerryTyrrell290 is offline  
Old 01-06-2005, 12:40 AM   #15 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

np
I have to go to recharge my batteries. Its 6:39am lol

G'nite

Let me know if it worked one way or another.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.