System Tray - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-26-2005, 09:36 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 821
Default System Tray

How do I get something out of the system tray... or get something to be there. I have something that always loads when I start my computer, and I don't want it there, and there is another thing that I DO want there. How do I do this?
__________________

__________________
AMD Athlon 64 3000+ socket 939 @ 2.3 GHz
MSI K8N Neo2 Platinum motherboard
EVGA GeForce 6800 GT
2 GB DDR 400 (PC 3200) (2 x 1 GB sticks) (Dual Channel)
DVD player and seperate DVD RW drive
Floppy Drive
80 GB Western Digital Hard Drive
500 watt power supply
Sound Blaster Audigy
Logitech 5.1 surround sound speakers
SAMSUNG SyncMaster 710T LCD monitor
Aspire X Navigator Case
Wayniac is offline  
Old 05-26-2005, 09:39 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

You got XP?

go to start, run, type msconfig, go to the startup tab, click disable everything or do it manually and leave your av and fw on or any other essential application, reboot and your done
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 05-26-2005, 09:45 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

do what he says, and if not just right click it and hit exit or abort.

also you cannot add alot of programs to that particular menu, when you install they usually ask you if youd like to add it or not
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-26-2005, 09:49 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 821
Default

Wow... that may have been the fastest and most straightforward answer I've ever gotten. I posted, and about 5 minutes later Warez Monster answers me and I give it a shot and viola! Problem solved. Thanks a bundle guys!
__________________
AMD Athlon 64 3000+ socket 939 @ 2.3 GHz
MSI K8N Neo2 Platinum motherboard
EVGA GeForce 6800 GT
2 GB DDR 400 (PC 3200) (2 x 1 GB sticks) (Dual Channel)
DVD player and seperate DVD RW drive
Floppy Drive
80 GB Western Digital Hard Drive
500 watt power supply
Sound Blaster Audigy
Logitech 5.1 surround sound speakers
SAMSUNG SyncMaster 710T LCD monitor
Aspire X Navigator Case
Wayniac is offline  
Old 05-26-2005, 09:52 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

np....
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.