System Sound Problems Help Please - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2006, 04:13 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 261
Default System Sound Problems Help Please

ok i have sound with everything else i play videos,music and i could even play the system sounds when i click on them to play but now i have this problem out of no where first the tray volume control dont come up anymore ive unchecked it and rechecked it and still not there and when i go into control panel and go to sounds when i click on a system sound i cant preview it in there but when i go to browse and open the file in media player it plays just fine but it dont play in the preview and i dont have any system sounds playing when i boot etc etc...so i dont know what to do any suggestions on what could be wrong here?
__________________

iamloco724 is offline  
Old 08-08-2006, 03:07 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

yave you tried reinstalling the sound drivers? sounds like a simple question but have you ?
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.