System Restore not working - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-18-2006, 03:54 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 32
Default

I have one more question.

This patch: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...tem=pv-22793-4

Says that it must be installed BEFORE the XP service pack 2 is installed or system restore won't work. The only XP CD I have is service pack 2. So how do I get service pack 1 so I can install that patch and then re-install service pack 2?
__________________

Ryd3r x is offline  
Old 08-18-2006, 04:01 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
FlashDude's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude
Default

If it was me I wouldn't bother, If you use that patch and then restore you will only have to re download all the updates anyway. Its a waste of time. You know how to do it the proper way anyway.
__________________

__________________
FlashDude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.