System Restore - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2004, 10:11 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Nov 2003
Posts: 22
Default System Restore

I have Windows ME and my system restore doesn't work. If I try to restore to a earlier time it keeps telling me the restoration was unsuccessful. Anyone know what could be wrong?


jimb11 is offline  
Old 07-05-2004, 10:27 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247

r u using virus prot? if so, make sure you disable it and anything starting up, like zone alarm or stopzilla, etc. also try it from safe mode
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.