System error - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-20-2004, 11:05 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Nov 2004
Posts: 5

Thanks so much for the help. But I found another way to solve my problem. But thanks for showning me how to make my hdd a slave. I found a way to back up my stuff without having to log-on. So I'll just do that and then re install XP. THANK YOU SO MUCH FOR ALL THE HELP!!!!!

NACHO is offline  
Old 11-29-2004, 09:59 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO

I just now had the same problem and intercodes answered everything that needed to be answered. Thanks again, intercode

-Dan The Man

<a href=\"\"><img src=\"\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.