Svchost.exe is using 100% of my CPU!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2004, 08:35 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
Default Svchost.exe is using 100% of my CPU!!!

Sometimes when I start up the computer it is incredibly slow. When I look at what is doing it on the task manager it says that svchost.exe is using 99% of my cpu even though i have a fast chip. Norton antivirus is playing up too. It won't let me enable auto-protect? Any solutions guys?
Thanks, Will

drazpaz is offline  
Old 11-07-2004, 08:38 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Jun 2004
Posts: 973
Send a message via Yahoo to intercodes

Okie... your computer is loaded with virus/trojan stuff!..

Check this link , follow the steps and have a healthy PC

intercodes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.