Strange process running on PC ? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2005, 11:17 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default Strange process running on PC ?

Hi:

Everytime I start my computer I get this message

eliteycr32.exe has encountered a problem and needs to close

I click ok and nothing happens for the rest of the day . It justs comes up every day when I boot up my PC

ANy ideas ???

Thanks
__________________

allan16 is offline  
Old 10-04-2005, 11:37 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 813
Default

it's some sort of spyware. Run your spyware and antivirus software and see if it's still there. If it is, download hijackthis extract the file, do a "scan only", then post the log here.
__________________

__________________
Associates Degree in IS

A+ Certified

Studying for Network+
BASSMASTER is offline  
Old 10-04-2005, 12:16 PM   #3 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Yeah thats the Elite Bar...
HiJackThis "should" take care of it.
__________________
brady is offline  
Old 10-04-2005, 07:37 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

If you can access microsoft Genuine: download MS spyware Beta1. Great program and it's free!
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 10-06-2005, 02:48 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
allan16's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 373
Default

If I start the PC on safe mode with networking ...the log for the hijackthis would work too ?
allan16 is offline  
Old 10-06-2005, 03:16 PM   #6 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

you mean running HighJackThis in safe mode w/ networking ?

I would run it in normal mode to make sure you get all the processes running at that time.

But yes , Im sure you can run it in sm w/ networking.
__________________
brady is offline  
Old 10-06-2005, 07:10 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I beleive if you run it in safe mode, the entries will still be there but not all of them will be running.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.