strange problems with windows xp - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2003, 06:36 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2003
Posts: 17
Default strange problems with windows xp

Hi I was hoping someone could give me some insight.suddenly my winsdows updates access has been disabled,I can`t get my system restore to function and my explorer 6 browser is not working propperly,(Many web pages won`t open and I often get prompts indicating that I`m using a pre 4.00 version of explorer. I have the latest updates with norton 2003 antivirus ,and sygate firewall.I have reloaded windows twice and reinstalled explorer 6 twice..I have downloaded the blaster detection files and scanned my computer (says I don`t have it)Also I have repeatedly scanned with norton( no virus found).Is it possible that I have could still have a virus.It would seem that something very strange is happening. Any help would be greatly appreciated. thanks Al

randomlight is offline  
Old 08-25-2003, 09:35 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Feb 2003
Posts: 99

How did you do your reloading? A fresh format of all hard disks before the reload or simply, a repair of win xp? If its the latter, its highly possible that your pc is infected with virus, (might not be Blaster anymore but something else) and its hidden in the system directory or ur rootweb folders if you installed the IIS.

Otherwise, delete all ur activeX components in ur windows update, get ur firewall start up and run the updates.

PIV 2.6Ghz w HT 512k Cache 800Mhz FSB
Twinmos 1GB DC 400 CL2.5
120GB IBM 7200RPM w 2MB cache
120GB Maxtor 7200RPM w 8MB cache
Nvidia FX5200 128MB
Philips SXGA 150S4 15\" LCD
Cooler Mastor Centurion
Global WIN Cooling System
TDK Cyclone 48X24X28X CDRW
Panasonic FDD
Intel PRO 10/100 TX
Sigma IrDA Port
PixelView FM/TV Pro
James is offline  
Old 08-30-2003, 10:56 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
sPlAtOiD's Avatar
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748

I also cant use update page or the restore funfunction havnt had any luck fixing after hours trying just going to reformat and reinstall again....
sPlAtOiD is offline  
Old 08-31-2003, 08:08 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Aug 2003
Posts: 17
Default best idea

I had to reformat and reinstall myself.I don`t think anyone has a fix for what ever this is.
randomlight is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.