Starting a program with windows? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-30-2006, 06:37 PM   #1 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Question Starting a program with windows?

Hi, i need to make a program start up when the pc does(load with windows). i was thinking of adding it to msconfig's startup tab but dont know how. its a program called ControlMK from Redcl0ud for my xbox controller to control the pc (mouse, wmp, ff, prety much a mouse, and a few buttons from the keyboard)

any help would be greatly appreicated, when i start up the pc, i have to hit the windows key, then programs etc... to start it up, so i can have some sort of mouse control (i got a ps/2 ball mouse, but it dosent move up and down )
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 11-30-2006, 08:32 PM   #2 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

put the shortcut in the C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup folder
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 11-30-2006, 11:03 PM   #3 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

and thats all? ill be so suprised if it worked.
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 11-30-2006, 11:50 PM   #4 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by bmxfreakrider
and thats all? ill be so suprised if it worked.
it does. I put azureus in mine so it will automatically load with windows
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 11-30-2006, 11:50 PM   #5 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

oh my god! i cant beleive it, so simple, but so complex! (pssht, right)
never knew that, learn something new every day. any other special tricks you wanna teach me? lol j/k, thanks alot man

yea cool, im gonna build my htpc and its not gonna have no kb or mouse, so im gonna do this for it too(use a xbox remote as the pc controller / media controller / mouse(using the pov)
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.