standby or shutdown - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-20-2006, 11:41 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 22
Default standby or shutdown

When computer is not in use what is better? Do you recommend completely shuting down, going into standby mode or leaving it powered on?
__________________

jpfan18 is offline  
Old 08-21-2006, 12:28 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 309
Default

Eco-logically.... shutdown.
__________________

__________________
[SIZE=\"1\"]E6400 @ 3.4 , Noctua 120
7900GT @ 670/1680 , VF900
P5B-D 0711
2 x 1GB Patriot 6400 @ 425
WD SATA 250GB
VX2025WM
Neo HE 550
P180 / G15 / MX1000[/SIZE]
Syrillian is offline  
Old 08-21-2006, 01:44 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 406
Send a message via AIM to Tox1cThreat
Default

standby is jsut as good, it only uses a bvit of power, even if you shut down electricity leaks through the line, so you woudl have to shut down and unplug to make it truly eco-friendly..


Standby will be fine, and your "boot up" time is faster
__________________
<center></center>
Tox1cThreat is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.