Standby issues.... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-22-2006, 04:17 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Default Standby issues....

K...

My computer DOES have a standby feature that DOES work. Only problem is after at 10 seconds in standby it just turns back on.
>.< I just wanna put it in standby for god's sake!
__________________

delandeth is offline  
Old 08-22-2006, 04:26 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

well that doesnt sound like it works very well lol just kidding man. um ok have you made sure that nothing is moved , 10 sec. sounds like a cat walking by and hitting your cord. the really only way a computer comes back on from stand is if its "disturbed" in some way, mouse moves a key is hit. how long do you have it set for befor eit goes into stand by and what are your other power settings set for.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 08-30-2006, 10:21 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Default

actually, it was a problem with my network drivers. it took me a few days to find this, but the drivers were messed up and it kept doing wake on LAN
delandeth is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.