Spyware/Virus/Other Problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-02-2005, 01:49 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Bumblebee Tuna's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 213
Default Spyware/Virus/Other Problems

I have a PC with windows XP. I've cleaned all accounts (in Safe Mode) using Trendmicro, Panda, Stinger, Hijackthis, Adaware SE Personal, Spybot, and Spy Sweeper. Removed all the appropriate stuff, but there are still issues. When I try and connect to an online Virus scan, it won't let me click on the link that sends me to the scanning. In other words I can get to where it tells me to "Scan Now," I press the link, and nothing. It doesn't move. Also, when I tried to do Windows updates, it keeps giving me errors saying it can't connect. Then I tried installing Norton Anti Virus (I was desperate:amazed: ), it installed, but I couldn't do anything else with it, I couldn't even open up it's main window. I know there's something else in there, but I don't know how to find it. Suggestions please
__________________

__________________
http://www.bloggerheads.com/mash_qui...er_mulcahy.jpg

AMD Athalon 64bit +3200 2.0GHz
Windows XP Professional
NVidia 9800GTX PCIEx
Creative Audigy 2 ZS Platinum
400Gig HDD
2Gig RAM
19\" LCD Widescreen 4ms
Bumblebee Tuna is offline  
Old 12-02-2005, 03:00 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Did you disable everything that is starting up with windows except your virus scan software via MSCONFIG? Also I would try the Microsoft Anti Spyware beta to see if that catches anything else as it usually catches more than all the above mentioned.
__________________

Win2kpatcher is offline  
Old 12-05-2005, 12:40 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Bumblebee Tuna's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 213
Default

I've disabled everything in MSconfig, but no, MS antispyware dind't fix it either. Personnally I think MS Antispyware is crap. I've used it several times, and I find that it finds next to nothing. Anways, anyone else have suggestions?
__________________
http://www.bloggerheads.com/mash_qui...er_mulcahy.jpg

AMD Athalon 64bit +3200 2.0GHz
Windows XP Professional
NVidia 9800GTX PCIEx
Creative Audigy 2 ZS Platinum
400Gig HDD
2Gig RAM
19\" LCD Widescreen 4ms
Bumblebee Tuna is offline  
Old 12-05-2005, 12:46 AM   #4 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

post a hijackthis log.
office politics is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.