Spyware/Search Bars - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-30-2004, 05:54 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 592
Default Spyware/Search Bars

Does anyone know how to locate the processes running on Windows XP? Reason I ask is because I now have all of these Search Bars installed on my PC, along with a whole lot of other crap I don't want, and I can't delete the folders, or anything else because their is a process running. So I need to know how to find out which process is running, so I can stop it, and delete it. Also does anyone have any sugesstions on good Spyware Removers? Cause I really don't feel like re-formatting the PC again.....
__________________

__________________
ASUS P8Z68 Deluxe
Intel Core i7 2600k
16GB DDR3 G-Skill Ripjaws
1TB 7200 Segagte Drive
eVGA GeForce 570
Samsung Blu-Ray Drive
Antec 850 Watt PSU
Windows 7 Professional
Blackmoore is offline  
Old 09-30-2004, 06:26 PM   #2 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

ad-aware and spybot s&d (download.com)

To locate the processes, hit ctrl-alt-del to open the task manager, then click the processes tab.
__________________

__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 09-30-2004, 06:27 PM   #3 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

webroot's spysweeper is good
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-30-2004, 09:14 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 592
Default

Thats just the thing, MOST of the time, the process running in the backround is not named the same as the program your trying to get rid of. Should I just go through the processes and close those I don't know of till I eliminate the one thats making it so I can't delete the file?
__________________
ASUS P8Z68 Deluxe
Intel Core i7 2600k
16GB DDR3 G-Skill Ripjaws
1TB 7200 Segagte Drive
eVGA GeForce 570
Samsung Blu-Ray Drive
Antec 850 Watt PSU
Windows 7 Professional
Blackmoore is offline  
Old 09-30-2004, 09:17 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

Use HiJackThis- http://www.majorgeeks.com/downloadge...8baee6434cfc13

Post it's results on here when it's done scanning and I will tell you what you need to check off in it for it to fix.
__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.