Spybot - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-13-2003, 06:46 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 22
Default Spybot

I just downloaded Spybot but when I click on the help button or the index drop down nothing happens. What could be wrong because I would like to find out as much about this product as possible.
__________________

jimb11 is offline  
Old 11-13-2003, 08:01 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 934
Default

umm spybot search and destroy?
just goto update and run the program
fix problems
then immunize

all it does is kills adware spyware
__________________

__________________
<font face=arial><h1>spfdz - NEVER FORGET</h1></font>
spfd is offline  
Old 11-13-2003, 09:21 PM   #3 (permalink)
Older But Wiser
 
kboy's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: So. Cal
Posts: 1,041
Default

Do ya need to register it before ya get all the Perks?
__________________
ASUS Sabertooth 990FX
AMD FX-8150
16 GB Ram
ASUS GeForce 760 GTX


1TB Sata Seagate
100 Gig Maxtor Sata 7200 Rpm
ASUS DRW 24B3S7 ATA Optical
Windows 7 Home Premium
Dell E228WFP 22"
kboy is offline  
Old 11-14-2003, 06:15 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

doesn't bother me how big it is, ive got cable
i downloaded DirectX 9 SDK (approx 200MB) @ 1.2MB/s
__________________
Apokalipse is offline  
Old 11-14-2003, 10:51 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 549
Default

there was an updated 'help' file to dl if you update sbot, that may possibly help. there was an issue where if you downloaded sb 1.2 & downloaded all updates at once .. when sb restarted some things wouldn't work correctly. (like skins)
__________________
This is Linux country. If you listen carefully, you can hear Windows reboot...
<a href=\"http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html\"> How to ask questions the smart way.</a>
<a href=\"http://action.eff.org/action/index.asp?step=2&item=2906\"> Help stop the PIRATE Act.</a>


chrönik04 is offline  
Old 11-14-2003, 12:30 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 934
Default

u dont have to register spybot.. at least i dont remmeber me having to
__________________
<font face=arial><h1>spfdz - NEVER FORGET</h1></font>
spfd is offline  
Old 11-14-2003, 02:35 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 18
Default

You dont have to register Spybot. Also even though it has a less friendly interface than Ad-Aware, its more vigilant at detecting spyware and adware, and explains clearly why it detected the particular file.
TranquilityBase is offline  
Old 11-15-2003, 11:31 PM   #8 (permalink)
Older But Wiser
 
kboy's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: So. Cal
Posts: 1,041
Default

I'd try another Download site and Maybe make sure ya got yer Virus scanner turned off before ya download and install it.
__________________

__________________
ASUS Sabertooth 990FX
AMD FX-8150
16 GB Ram
ASUS GeForce 760 GTX


1TB Sata Seagate
100 Gig Maxtor Sata 7200 Rpm
ASUS DRW 24B3S7 ATA Optical
Windows 7 Home Premium
Dell E228WFP 22"
kboy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.