Spool32/Kernel32 error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-21-2002, 05:00 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2
Question Spool32/Kernel32 error

I've got Win98SE and I'm running into this error upon startup and installation of my HP printer. I've tried multiple solutions to no avail involving Norton AntiVirus and Outlook, .tmp files and .spl files, HP drivers and setup wizards but nothing has worked so far.

My printer was hooked up via network but is no longer installed so I can't use any solutions involving changing the spool settings in the printer properties.

This is my last ditch effort to fix the problem without reinstalling. Any ideas?
__________________

soundtrekkie is offline  
Old 08-22-2002, 03:00 AM   #2 (permalink)
All Seeing Eye
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 72
Default

I think I have had the same problem (isn't fixed by the way, but I by-passed it).
Is this error pops-up after windows starts..?
__________________

azury is offline  
Old 08-22-2002, 01:57 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2
Default

It comes up right after windows loads and before the network password prompt. I've had it come up while loading files in File Maker Pro also.

How did you bypass this?
soundtrekkie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.