Spell check in French? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-04-2007, 07:25 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 42
Default Spell check in French?

For some reason my outlook has started doing the spell check in another language?

So I went into Tools and then options then spelling in outlook and it says it's doing the spell check in French and when I hit the drop down list there isnít another language to change it to? Any help in fixing the bug would be greatly appreciated.
__________________

Quake_City is offline  
Old 09-04-2007, 07:44 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Spell check in French?

What version of Outlook are you using. I wouldnt call this a bug. IT could just be a box checked that is causing all this.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 09-04-2007, 07:49 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 42
Default Re: Spell check in French?

Well I just got this computer a week ago, so I guess the latest version, considering all the updates I'v gotten since then, running XP (Vista Blows)
Quake_City is offline  
Old 09-04-2007, 08:01 AM   #4 (permalink)
Web Programmer
 
murdocsvan's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Surrey, UK
Posts: 896
Default Re: Spell check in French?

Quote:
Originally Posted by Makaveli213 View Post
What version of Outlook are you using. I wouldnt call this a bug. IT could just be a box checked that is causing all this.
how is the version relevant? it just sounds like a language setting issue.
__________________
PHP + MYSQL, ASP.Net + C# with SQL, WCF, Python, XHTML + CSS, HTML5, JavaScript, jQuery, Flash + ActionScript 3, XML, SVG.

Web Developer Portfolio
murdocsvan is offline  
Old 09-04-2007, 08:38 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 42
Default Re: Spell check in French?

So I guess you must be a pom murdocsvan? Got a lot to say but nothing useful!
Quake_City is offline  
Old 09-04-2007, 09:38 AM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Spell check in French?

Because with Outlook 2007 you can have the language settings be english but there is a check box that says spell check in French. That is how it is relavant.

It isnt that it spell checks in Frech but it forces the French language with many options. For the first capital letter and all. So if ther box were checked it would force the spell check to be in french not english.

Go under yout Options and check teh spelling tab. See if you have the french box checked if it is 2007.



There you will see the French forced.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 09-04-2007, 03:59 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 42
Default Re: Spell check in French?

Sorry but I can't seem to find this page you're on? Just where is it located because its not in my outlook options. I must not have that version you are showing. The only place I can find a page similar to that showing is in my Office Word 2007 not in my Outlook
Quake_City is offline  
Old 09-06-2007, 02:10 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 42
Default Re: Spell check in French?

This is why, because when you upgrade your Microsoft office it zots your spell check in Outlook! Who said this wasn't a bug
? Go to Microsoft downloads for more info.
Quake_City is offline  
Old 09-06-2007, 06:57 AM   #9 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Spell check in French?

Well you didnt mention 2 things. 1 That you upgraded your Office isntall. How was i supposed to know that? And 2. What is a zot?
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Check out my site I made! dykzeulb Web Graphics and Design 31 02-04-2008 11:49 AM
What is the best freeware to check MD5 checksums? aetherh4cker Microsoft Windows and Software 1 08-20-2007 08:14 AM
how do i check if my ram is corrupt? AdamW Monitors, Printers and Peripherals 2 07-19-2007 02:48 PM
How do i check my pc tempreture ? AhBeng Hardware Repairs and Troubleshooting 18 07-11-2007 03:19 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.