Speech recognition in Windows Vista! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-04-2007, 11:45 AM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 584
Default

I have done it about three times
__________________

__________________
<img src=http://img3.freeimagehosting.net/uploads/b4b225c12f.png border=0 alt="Free Image Hosting"></a>
TimBlanchard is offline  
Old 03-04-2007, 01:30 PM   #12 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

I was saying the words that it was telling me too and it wouldn't Recognize it. then I said, f*ck you b*tch, then it recognize that as the words that I was supposed to say
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 03-04-2007, 01:33 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 584
Default

What are your system specs, there may have been lag...

P. S: an dictating this message right now

Tim
__________________
<img src=http://img3.freeimagehosting.net/uploads/b4b225c12f.png border=0 alt="Free Image Hosting"></a>
TimBlanchard is offline  
Old 03-04-2007, 01:42 PM   #14 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

cut it out.

amd 4600
500gigs hdd
2 gigs ram

these types of programs have never worked on people from da hood.
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 03-04-2007, 01:44 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 584
Default

Well I am from England hence I have an English accent maybe there has something to do that!?!
__________________
<img src=http://img3.freeimagehosting.net/uploads/b4b225c12f.png border=0 alt="Free Image Hosting"></a>
TimBlanchard is offline  
Old 03-04-2007, 01:46 PM   #16 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

we don't talked proper English and we tend to have more bass in our voice. an example. we will say "no' what I'm sayin' " as opposed to "do you know what I'm am saying"
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 03-04-2007, 01:50 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

lol being english doesnt really effect it as M$ is based in USA. It should be able to recognise most voices i would have thought because its just meant to learn from u.
Mentali$T is offline  
Old 03-04-2007, 01:52 PM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 584
Default

Yes, but when I dictate to the computer I speak slightly slower than usual and pronounce all my words correctly so that it can understand the better. Once it has learnt to understand your voice you can talk with the normal pace, and it will pick up almost everything you say correctly, plus you don't have to bother with typing!
__________________
<img src=http://img3.freeimagehosting.net/uploads/b4b225c12f.png border=0 alt="Free Image Hosting"></a>
TimBlanchard is offline  
Old 03-04-2007, 01:56 PM   #19 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 584
Default

Eric, I suggest you retry using speech recognition, but go through the voice tutorial and improve the computers understanding of your voice by clicking "Configuration/improve voice recognition"

Tim
__________________
<img src=http://img3.freeimagehosting.net/uploads/b4b225c12f.png border=0 alt="Free Image Hosting"></a>
TimBlanchard is offline  
Old 03-04-2007, 03:41 PM   #20 (permalink)
Veteran Techist Member
 
Slam'n Systems's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Albany, NY
Posts: 828
Default

Works fine for me. :-) It is really interesting and is now how I talk to all my friends online (Instant Messanger)
__________________

__________________
3DMark FireStrike Ultra: 4,266
3DMark FireStrike: 12,043

  • Intel Core i7 920 Overclocked 3.2Ghz - Megahalem Cooler
  • eVGA E758-A1 X58 Intel LGA 1366 Motherboard
  • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 RAM
  • MSI Armor OC 8GB GeForceģ GTX 1070
  • eVGA 650W G2 Modular Power Supply
  • Thermaltake Armor+ Full Tower Case
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD
  • Corsair Force LE 250GB SSD
  • OCZ Vertex 30GB SSD
Slam'n Systems is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.