SP2 problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-01-2005, 11:45 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default SP2 problems

Hi all,
I'm trying to install SP2, but whenever I start the installer, it goes really slowly and stops at "creating cabinets" The computer doesnt freeze, but the installer doesnt make any progress. Any ideas why this would happen?
__________________

Vybuni is offline  
Old 10-02-2005, 09:02 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Hmm..thats odd. How long have you let it set? What are you PC specs? SP2 takes a LONG time on older computers (1GHZ and below).

I would delete all temp files and try again and see what it does. Delete c:\documents and settings\%user%\local settings\temp, c:\windows\temp and for ****s and giggle all your IE temp crap.
Win2kpatcher is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.