sp2 prob - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-07-2006, 01:01 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default sp2 prob

i was downloading sp2, i downlaoded fine, then halfway thro installing it said 'access denied' and closed and unistlled it all

why?
__________________

harry18 is offline  
Old 01-07-2006, 01:43 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

check to see if you have admin rights in control panel | User Accounts. Under you username it should say computer administrator.
__________________

office politics is offline  
Old 01-07-2006, 01:46 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

yea it says computer administrator, any other ideas?
harry18 is offline  
Old 01-07-2006, 01:48 PM   #4 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

run disk cleanup, delete temp files & temp inet files.

or try installing through windows update site, i think there's some pre-reqs you need.
office politics is offline  
Old 01-07-2006, 01:58 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

well i this have done a fresh install of xp, reformated to, 1gb ram and 3.4ghz, so i geuss i got the requirments, and i downloaded through windows update, so it was the windows website, where elese can i get it from? will that help?
harry18 is offline  
Old 01-07-2006, 02:15 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

It's a legit copy of windows, right? You usually can't install SP2 on "special" copies or the Corporate Edition.
__________________
Jorsoft is offline  
Old 01-07-2006, 02:33 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

you can slipstream it with autostreamer even on "special" copies of xp
__________________
Osiris is offline  
Old 01-07-2006, 03:17 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

no my xp cd is not 'special' its totally legit, im gonna try it agin, ive done a defrage, disk check, scan disk......any other ideas
harry18 is offline  
Old 01-07-2006, 03:42 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

slipstream it..do you want to do it?
__________________
Osiris is offline  
Old 01-07-2006, 03:47 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

whats slipstream it mean.......explan please?
__________________

harry18 is offline  
Closed Thread

« dvd | LimeWire Pro »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.