Soundblaster live stopped functioning when XP reinstalled - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2002, 01:53 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Nov 2002
Posts: 2
Default Soundblaster live stopped functioning when XP reinstalled

Afterward I reinstalled windows xp because it did not close down properly it overwrote and disabled my soundblaster live software. I tried to install drivers from the Windows diskette but no use. Then I tried to download drivers from the Sounblaster site and found that ALL download functions from any web site no longer worked. When I try to download I get a window flash and then the download window vanishes. All jave is turned on.

Blaine is offline  
Old 11-07-2002, 04:00 PM   #2 (permalink)
Super Techie
Join Date: Sep 2002
Posts: 338

funny...I just loaded the Live! platinum into a friends machine in XP. no problems there at all.
Seloce is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.