sound problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-22-2005, 03:32 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 51
Default sound problem

I need help getting sound on certain sites that use Macromedia falsh players-hallmark being the major one. Whenever I try to listen to one of their cards, I can't hear the sound but see the picture. Windows Media Player and iTunes work, and when I checked hallmark on another computer, it worked. Hallmark uses Macromedia Flash player. Can anyone help me solve this?
__________________

scuba14c is offline  
Old 09-22-2005, 03:35 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 439
Default

So your sound card works fine playing, say a media file that isn't flash? Do you have the latest version of macromedia flash? I think it's version 8 now. If you have a very old version, sometimes it causes problems when a flash movie is made using a newer version.
__________________

__________________
\"I have many layer-eight problems in my life, including myself.\"
Obtruse_Man4 is offline  
Old 09-22-2005, 06:01 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 51
Default

I installed macromedia flash player 8 and it doesn't play the sound, video still works.
scuba14c is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.