sound prob in winxp - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2003, 05:58 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2003
Posts: 1
Default sound prob in winxp


I have winXP in my laptop.when i tried to install win2000 in my system,unfortunately it had created some problem in i have reinstalled xp,everything was working fine but with no sound.I tried to install the sound card driver which is available in my cd is avance ac97.But it is giving me the error as
the software that for this hardware installed becomes
advance AC97 audio
Did not exist the windows-logo-test that the compatibility with Windows Xp reviews.
This hardware is not installed
As my xp version is German ,the above message is transulated english form of german error which i got.
Any solution or suggestions are welcome.

thanks in advance.
veerasri is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.