sonic dla - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-01-2005, 11:04 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 7
Default sonic dla

I'm using windows xp home. I use recordnow. do i need absolutely need sonic dla or can i uninstall this. if i uninstall it, will recordnow still work? thanks.
__________________

beltron462 is offline  
Old 05-01-2005, 02:38 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Qiranworms's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1,635
Default

Moved to Windows OS & Software.
__________________

__________________
-->Marc
Error: Keyboard not attached. Please press F1 to continue. <pre>-------OS----------Gentoo Linux-------<br>------Browser-----Mozilla Firefox-----</pre><form action="http://www.srsyo.org/tfsearch.php" method="get"><input type="text" name="search"> <input type="submit" name="submit" value="Search the Forums, thanks to Emily"></form>

|||Official Forum Rules|||<hr>
Qiranworms is offline  
Old 05-02-2005, 04:26 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

NO you don't need it. You should just remove if from the startup as removing it I think removes the rest.
if you remove it from the RUN key in the registry you should be fine. MSconfig will get you there.

Good luck
Inaris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.