Some sites don't seem to load... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-17-2003, 10:39 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 168
Send a message via AIM to freechus9
Default Some sites don't seem to load...

I have no idea why, but some websites refuse to load on my computer when they work on everyone elses. For awhile now, www.google.com never loads on my computer, and yahoo search doesnt work either although the yahoo page does. And just recently, my band website www.thebreakin.com has stopped loading too. I've run AdAware and I have PC Cillin 2000 live monitor running, constantly updated, so I dont think its a virus. Any ideas?
__________________

__________________
i hate computers
freechus9 is offline  
Old 12-18-2003, 02:30 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 189
Send a message via ICQ to RoyalW Send a message via AIM to RoyalW Send a message via Yahoo to RoyalW
Default

Is it possible for you to try another web-browser?
If youre using IE try Mozilla.

If it works then it sums it down to being a mis-configuration in IE (But not sure how the settings could of changed, but on the right track atleast)

If another browser does not work then be glad I bumped this thread for yoy lol
__________________

__________________
Windows XP Pro 2002 (SP2)

Intel Northwood 2.4GHz
Compaq Evo D510 SFF
768MB DDR PC2100
NVIDIA TNT2 32MB
Intel 82801 (AC\'97)
C: 40GB (FAT32)
RoyalW is offline  
Old 12-18-2003, 05:01 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 168
Send a message via AIM to freechus9
Default

I tried other browsers, and nothing's working . Other sites are working fine, and AIM works too. Just those few sites arent working! ARGH
__________________
i hate computers
freechus9 is offline  
Old 12-19-2003, 01:58 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 189
Send a message via ICQ to RoyalW Send a message via AIM to RoyalW Send a message via Yahoo to RoyalW
Default

Running any firewalls, popup killers etc?
Disable them if so...Bump
__________________
Windows XP Pro 2002 (SP2)

Intel Northwood 2.4GHz
Compaq Evo D510 SFF
768MB DDR PC2100
NVIDIA TNT2 32MB
Intel 82801 (AC\'97)
C: 40GB (FAT32)
RoyalW is offline  
Old 12-19-2003, 05:03 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 168
Send a message via AIM to freechus9
Default

Nope nothing. I talked to a friend and he said that he had the same problem by reinstalling Windows XP...is there a way to reinstall Windows without erasing everything on my harddrive??
__________________
i hate computers
freechus9 is offline  
Old 12-19-2003, 11:17 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 189
Send a message via ICQ to RoyalW Send a message via AIM to RoyalW Send a message via Yahoo to RoyalW
Default

No doubt it will fix the problem, but reinatalling maybe a little bit too dramatic for such a minor problem.
Hmmmm... who do you connect to the internet? Dialup, Cable etc?
Have you checked out Tools>Internet Options> Security and Privacy tabs?

Are you sure youre not running XP's built in firewall?
__________________
Windows XP Pro 2002 (SP2)

Intel Northwood 2.4GHz
Compaq Evo D510 SFF
768MB DDR PC2100
NVIDIA TNT2 32MB
Intel 82801 (AC\'97)
C: 40GB (FAT32)
RoyalW is offline  
Old 12-20-2003, 01:23 AM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 168
Send a message via AIM to freechus9
Default

Nope..no XP firewalls...I use Comcast cable to connect. I might give them a call..see what they can do. And the privacy tabs etc are fine. The thing is, it just stopped working one day...I didn't install anything and all of a sudden the sites wouldnt load. This "minor" problem is giving me major headaches.
__________________
i hate computers
freechus9 is offline  
Old 12-20-2003, 12:16 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 168
Send a message via AIM to freechus9
Default

BTW, thanks for everyone's help. I looked at the hosts file but no sites that I couldnt visit were in there. Is there some other file that I can check?
__________________
i hate computers
freechus9 is offline  
Old 12-20-2003, 12:56 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default Browser Problems

I had a similiar problem with IE but mine was with that the window wouldent open when I clicked on a hyperlink.There is a program out there that will let you reinstall or repair the browser off of your windows disk it is called WINXP Manager and you can get a preview copy here. Hope it helps.
http://www.winxp-manager.com/
sPlAtOiD is offline  
Old 12-22-2003, 12:30 AM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 168
Send a message via AIM to freechus9
Default

I've tried that just now..and nothing works. An interesting thing though...my friend has the same exact problem..and it started just as randomly as mine. His problem started yesterday..maybe there is a virus or spyware that is doing this that isn't detected yet?
__________________

__________________
i hate computers
freechus9 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.