some one celver enough to help me to solve my problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-13-2005, 01:07 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 18
Cool some one celver enough to help me to solve my problem

my problem is when i install some program in my computer an interrupt black screen happen while installation ,(the whole screen become black ,as if i am using MS-DOS ) ,and this screen show for one second and then disapear.



so what i must do to avoid this black screen
__________________

tatra4444 is offline  
Old 02-13-2005, 01:25 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

A program or all programs? The only thing you see is the black screen, with no error messages then everything is fine?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-13-2005, 02:17 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 21
Send a message via Yahoo to nishaj_007
Default

U didnot mentioned your operating system Assuming windows ,Try Install another copy of windows and test wheather ur system doing the same is so then u have to check ur motherboard to avoid such intrupts , but i will suggest you not to worry if it doesnot harm you .
nishaj_007 is offline  
Old 02-13-2005, 05:59 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

what are you installing? that's important to know. also, what version? could be a dos app you are installing, also could be setting up connection databases, for example network configured programs. what name appears on the top tool bar of the dos screen?
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 02-13-2005, 06:46 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 18
Default

windows xp pro ,all program i have problem with it(when i install them).
tatra4444 is offline  
Old 02-13-2005, 06:47 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 18
Default

just black screen no single word!!!!!!!!!!!!!!!!!
tatra4444 is offline  
Old 02-14-2005, 06:42 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

k, I'm assuming you get the 16bit subsystem window. just do the following:`

1.put in the xp cd and go to command prompt. Also, assuming the D:
is your cdrom drive
2.type in the following (enter after EACH line)

expand D:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt
expand D:\i386\autoexec.nt_ c:\windows\system32\autoexec.nt
expand D:\i386\command.co_ c:\windows\system32\command.com
exit
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.