Some MPEGs not playing video - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-15-2004, 10:44 PM   #11 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 241
Default Re: Some MPEGs not playing video

Quote:
Originally posted by True_Orb
I have a few mpeg files that, when opening with either RealPlayer or WMP, only have sound. Since they are the size and type of file that would have a picture, I'd like to know what I could do.
I already bought some sort of decoder but as far as DVDs go it was a complete waste of $20. Not sure if that matters though because these are saved to my HD.
Win version,and video card please.
Try the player that came with your video card.

Does the file name end with .mpg,.mpeg or maybe mp3 ?
__________________

stan-the-man is offline  
Old 02-22-2004, 04:52 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 764
Send a message via AIM to True_Orb
Default Re: Re: Some MPEGs not playing video

Quote:
Originally posted by stan-the-man
Win version,and video card please.
Try the player that came with your video card.

Does the file name end with .mpg,.mpeg or maybe mp3 ?
Windows XP, and GeForce 3 128 mb card.
__________________

__________________
I argue with people on internet message boards.
Don\'t copy dat floppy!

--------------
Gigabyte GA-7DX(R) DualBIOS/A-bit KV8-Pro
AMD Duron 1.313GHZ/AMD 64 3000+ 2.0 GHZ
512 DDR266/1024 OCZ DDR (3200)
Chaintech GeForce 3 128mb/eVGA 6800GT 256mb
400 watt Powmax/530 watt Fortron
40.9GB 94098U8/80gb SATA
Maxtor DiamondMax/Seagate Barricuda
AOpen KF45A modded case
True_Orb is offline  
Old 02-22-2004, 09:53 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 241
Default Re: Re: Re: Some MPEGs not playing video

Quote:
Originally posted by True_Orb
Windows XP, and GeForce 3 128 mb card.
You missed the point.I have dld'd files called eg:video.mpeg.
I renamed them video.mpg.
An ext can't be more than 3 letters.
stan-the-man is offline  
Old 02-22-2004, 10:15 PM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 764
Send a message via AIM to True_Orb
Default

oh, so you are saying that if I rename them .mpg it should be ok?

I hope I'm not missing the point!
__________________
I argue with people on internet message boards.
Don\'t copy dat floppy!

--------------
Gigabyte GA-7DX(R) DualBIOS/A-bit KV8-Pro
AMD Duron 1.313GHZ/AMD 64 3000+ 2.0 GHZ
512 DDR266/1024 OCZ DDR (3200)
Chaintech GeForce 3 128mb/eVGA 6800GT 256mb
400 watt Powmax/530 watt Fortron
40.9GB 94098U8/80gb SATA
Maxtor DiamondMax/Seagate Barricuda
AOpen KF45A modded case
True_Orb is offline  
Old 02-22-2004, 10:36 PM   #15 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 241
Default Yes

A 4 letter extension won't work.But Winamp plays music,not video.
Where did you get and,what are these files ?
This really shouldn't be such a problem.
stan-the-man is offline  
Old 02-22-2004, 10:37 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 764
Send a message via AIM to True_Orb
Default

Stand-Up comedy from Kazaa.
__________________
I argue with people on internet message boards.
Don\'t copy dat floppy!

--------------
Gigabyte GA-7DX(R) DualBIOS/A-bit KV8-Pro
AMD Duron 1.313GHZ/AMD 64 3000+ 2.0 GHZ
512 DDR266/1024 OCZ DDR (3200)
Chaintech GeForce 3 128mb/eVGA 6800GT 256mb
400 watt Powmax/530 watt Fortron
40.9GB 94098U8/80gb SATA
Maxtor DiamondMax/Seagate Barricuda
AOpen KF45A modded case
True_Orb is offline  
Old 02-22-2004, 10:40 PM   #17 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 241
Default

Sorry! That user has specified that they do not wish to receive emails
So am I.
stan-the-man is offline  
Old 02-22-2004, 10:56 PM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 764
Send a message via AIM to True_Orb
Default

Let's start with a PM. I don't want our relationship moving too fast.
__________________
I argue with people on internet message boards.
Don\'t copy dat floppy!

--------------
Gigabyte GA-7DX(R) DualBIOS/A-bit KV8-Pro
AMD Duron 1.313GHZ/AMD 64 3000+ 2.0 GHZ
512 DDR266/1024 OCZ DDR (3200)
Chaintech GeForce 3 128mb/eVGA 6800GT 256mb
400 watt Powmax/530 watt Fortron
40.9GB 94098U8/80gb SATA
Maxtor DiamondMax/Seagate Barricuda
AOpen KF45A modded case
True_Orb is offline  
Old 02-23-2004, 03:34 PM   #19 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 764
Send a message via AIM to True_Orb
Default

I have an AVI file that is not playing vid also.
__________________

__________________
I argue with people on internet message boards.
Don\'t copy dat floppy!

--------------
Gigabyte GA-7DX(R) DualBIOS/A-bit KV8-Pro
AMD Duron 1.313GHZ/AMD 64 3000+ 2.0 GHZ
512 DDR266/1024 OCZ DDR (3200)
Chaintech GeForce 3 128mb/eVGA 6800GT 256mb
400 watt Powmax/530 watt Fortron
40.9GB 94098U8/80gb SATA
Maxtor DiamondMax/Seagate Barricuda
AOpen KF45A modded case
True_Orb is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.