Some applications fail to load, but no error message displayed - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-31-2006, 06:53 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Question Some applications fail to load, but no error message displayed

Once in a while, I would try to load an application, for example, a Setup.exe file to install Nero, but the mouse loading icon would display for a second or two, and then go back to normal again without the application starting. No error message whatsoever.

When I check the task manager, I can see the process has started, but I can't actually access the application. What could be the problem?

BTW, I'm using Windows XP.
__________________

ashfaqrasul is offline  
Old 12-31-2006, 08:02 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 86
Default

This is happening to me as well, but with almost every single application.
marconis is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.