*Solved* CPU usage higher at idle. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-08-2008, 11:22 PM   #11 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: *Solved* CPU usage higher at idle.

Not a problem. I figured at least this way the next person that comes in wont be asking you to do soemthing else as this is already taken care of.

Anything to make life easier.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-08-2008, 11:24 PM   #12 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: *Solved* CPU usage higher at idle.

Hmm, the first implement of *solved*
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 03-08-2008, 11:31 PM   #13 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: *Solved* CPU usage higher at idle.

Yup. Had to be done. Arent we glad that the Suggestions threads are read and taken seriously??
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-09-2008, 12:20 AM   #14 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: *Solved* CPU usage higher at idle.

Quote:
Originally Posted by Makaveli213 View Post
Yup. Had to be done. Arent we glad that the Suggestions threads are read and taken seriously??
yea..
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cpu usage 100%? braz Overclocking and Modding 14 01-18-2008 07:53 PM
Overclocked 3.2ghz Pentium D processor by 15% EliteScouter Overclocking and Modding 1 12-19-2007 11:52 PM
CPU usage staying at/or around 100%..why Computerfreak14 Microsoft Windows and Software 3 11-13-2007 12:09 AM
100% cpu usage?? DecentOldMan Viruses, Spyware and Malware 4 09-23-2007 04:55 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.