So slow to Install....Vista - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2008, 08:23 PM   #11 (permalink)
Master Techie
RicoDirenzo's Avatar
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Red face Re: So slow to Install....Vista

Originally Posted by atomic tofu View Post
Vista is easy breezy beautiful cover girl simple to install

always have to go with "trimming" since we don't know a lot of other information...and the beauty of WinX, vista or xp, is that it supports so much, we have to contend with numerous variables.

might be a bios setting...
It is as easy as pie....DOH! I have two DVD/rw's in this new build and both were on master from the factory which I negelected to check before installing them. Once they were both set to cable select all was good. I got there by pulling the mobo, psu etc all out of the case and doing setup on a total visual outside of the case. That is when I noticed the idiototic mistake on my part. Vista didn't know which DVD was the primary!!!! DOh! It's runs perfectly now!

Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 03-23-2008, 08:35 PM   #12 (permalink)
peterhuang913's Avatar
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: So slow to Install....Vista

wow, all that and you didn't get master/slave correct. Well, lesson learned. Check all connections before installing Windows.


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 03-23-2008, 10:33 PM   #13 (permalink)
Super Techie
Join Date: Nov 2004
Posts: 358
Default Re: So slow to Install....Vista

Vista takes me about 20 minutes to install on every computer I have tried (which has 1GB of ram or more), Either on a fresh HDD or over XP, formatting and copying files goes within seconds.


Intel Core i7-860
XFX HD-5870
G-Skill 4GB DDR3
WD Caviar Black 1TB
Silencer 750W
Antec Twelve Hundred
Windows 7 Ultimate
cnico88 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Microsoft offers a Vista two-for deal Osiris Microsoft Windows and Software 8 01-01-2008 03:17 PM
Vista -> XP pc_boy Microsoft Windows and Software 47 10-08-2007 09:07 PM
Vista activation problem Max Power Microsoft Windows and Software 11 07-12-2007 03:01 PM
Help, cannot install windows vista pinoy3000 New Systems | Building and Buying 1 06-06-2007 11:38 AM
cannot install vista.. got a dell mobo siddanth3 New Systems | Building and Buying 13 04-30-2007 05:05 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:06 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.