SM Card Help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-02-2006, 03:16 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 377
Default SM Card Help

Hi every time i start my camera the camera shows the error - card error, is their anyway to fix this?

Thanks
__________________

ere_in_cornwall is offline  
Old 07-03-2006, 04:40 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default

can you give us some more information? I take it if you plug you camera into your PC you can't access the card?

Have you tried taking the card out and reinserting it (i'm sure you have)?
Do the contacts on the card look clean (no lint or fluff).

Assuming the card still works you may need to format it as the filesystem may be damaged. If you have data on there that you need it is likely still intact, you should try to recover it first with some "undelete" or data recovery tool.
__________________

__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Old 07-04-2006, 02:00 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 377
Default

HBi Shodan, ive tried everything, I cannot connect directly to the comp as ive lost the usb cable! Thanks
ere_in_cornwall is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.