Slipstreaming XP with Service Pack 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-26-2005, 02:09 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 813
Default Slipstreaming XP with Service Pack 2

Found this article today while searching for something else, thought it would be educational for anyone interested.

slipstreaming sp2 with XP
__________________

__________________
Associates Degree in IS

A+ Certified

Studying for Network+
BASSMASTER is offline  
Old 08-26-2005, 03:39 PM   #2 (permalink)
Law
Wizard Techie
 
Law's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: the data closet
Posts: 4,200
Default

Thanks I been meaning to do that with an earlier version of XP pro but wasn't sure if it was legal to edit the CD.
__________________

Law is offline  
Old 08-26-2005, 03:54 PM   #3 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

autostreamer is an easier way for novices. you put the xp cd in 1 drive, your sp2 cd in another (or your sp2 on your hard drive), it will rip an xp sp 2 disc as an .iso file on your hard drive. then open nero burning cancel that first screen, then select burn from image option, find the iiso file, then burn. the reason that I am saying this, is I am good on computers and I don't understand a couple of part of those instructions, like that boot cd thing in iso buster

AutoStreamer

http://www.techist.com/showthread.ph...594#post511594
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 10-13-2005, 06:08 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 21
Send a message via AIM to SiR|RogerWaters
Default

use a prog called nLite really easy, and really good.
SiR|RogerWaters is offline  
Old 10-13-2005, 10:20 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Check this out.

When I slipstream SP2 with XP thru the command or run, I can install because it doesnt accept the serial but if I use Nlite or Autostreamer it does...weird
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.